Coaching

ROCvA Delflandplein, Zorg&welzijn, Liesbeth Gamadia, Laan van Spartaan,Frans Hoogeveen coacht professionals in de dementiezorg. Hij helpt hen zich te ontwikkelen in hun vak en uit te groeien tot inhoudelijk leiders. Onderdeel van het coachingstraject  kan zijn deelname van de professional aan de minor psychogeriatrie, een geavanceerd onderwijsprogramma dat door Hoogeveen en zijn medewerkers werd ontwikkeld bij het lectoraat Psychogeriatrie aan De Haagse Hogeschool.

TRAIN DE TRAINER ’S HEEREN LOO

In 2019 coachte en coach ik teamleiders van ’s Heeren Loo, zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, in het toepassen van geheugenstrategieën en lerend vermogen bij mensen met een verstandelijke beperking en dementie.

In een tweede traject voor deze organisatie coach ik teamleiders in het toepassen van strategieën om de opbouw van stress bij mensen met een verstandelijke beperking en dementie te reduceren.

GEDRAGSKUNDIGEN SEVERINUS

In 2019 coachte ik de gedragskundigen van Severinus, zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking, in het toepassen van geheugenstrategieën en lerend vermogen bij mensen met een verstandelijke beperking en dementie.

Klik hier voor het programma

OPEN INSCHRIJVING OF INCOMPANY COACHING

Coaching voor ergotherapeuten – Lerend vermogen van mensen met dementie

Op 15 november 2018 bezochten 185 ergotherapeuten de nascholingsdag ‘Ergotherapie bij ouderen: Lerend vermogen van mensen met dementie’. Deze dag werd georganiseerd door Frans Hoogeveen in samenwerking met de Mark Two Academy.

Ergotherapeuten die zich willen bekwamen in de toepassing van lerend vermogen van mensen met dementie kunnen zich afzonderlijk (open inschrijving) of als team (incompany coaching) inschrijven voor een coachingstraject, dat bestaat uit twee trainingsessies en twee intervisiebijeenkomsten.

VRAAG HIERONDER MEER INFORMATIE AAN !

 


Ergotherapie en lerend vermogen van mensen met dementie

In 2017 startte ik een traject in de Zorgcirkel. Twee inspiratiebijeenkomsten voor familieleden en vrijwilligers over het lerend vermogen van mensen met dementie werden gevolgd door trainingen van vier verpleegkundige teams. In het najaar volgt er een coachingstraject voor ergotherapeuten.

In 2016 coachte ik de ergotherapeuten van Woonzorgcentra Haaglanden in de toepassing van leerprogramma’s van mensen met dementie. Dit traject resulteerde in een artikel in Ergotherapie Magazine en 20 instuctiefilmpjes (zie www.opnieuwgeleerdoudgedaan.nl).

Vraag hierbovenmeer informatie aan:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s