Coaching

ROCvA Delflandplein, Zorg&welzijn, Liesbeth Gamadia, Laan van Spartaan,Frans Hoogeveen coacht professionals in de dementiezorg. Hij helpt hen zich te ontwikkelen in hun vak en uit te groeien tot inhoudelijk leiders. Onderdeel van het coachingstraject  kan zijn deelname van de professional aan de minor psychogeriatrie, een geavanceerd onderwijsprogramma dat door Hoogeveen en zijn medewerkers werd ontwikkeld bij het lectoraat Psychogeriatrie aan De Haagse Hogeschool.


Ergotherapie en lerend vermogen van mensen met dementie

In 2017 startte ik een traject in de Zorgcirkel. Twee inspiratiebijeenkomsten voor familieleden en vrijwilligers over het lerend vermogen van mensen met dementie werden gevolgd door trainingen van vier verpleegkundige teams. In het najaar volgt er een coachingstraject voor ergotherapeuten.

In 2016 coachte ik de ergotherapeuten van Woonzorgcentra Haaglanden in de toepassing van leerprogramma’s van mensen met dementie. Dit traject resulteerde in een artikel in Ergotherapie Magazine en 20 instuctiefilmpjes (zie www.opnieuwgeleerdoudgedaan.nl).

Vraag hieronder meer informatie aan:

Introductie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s