Studiereis naar China

In juli 2015 reisde ik samen met collega’s van de faculteiten Sociaal Werk & Educatie en Gezondheid, Voeding en Sport van de Haagse Hogeschool af naar Suzhou, China.

Er zijn bezoeken gebracht aan het Suzhou Social Welfare Institute (SSWI), The Liverpool University in Suzhou, The Suzhou Hospital of Traditional Chinese Medicine, The Suzhou Health College en aan een wijkcentrum en een thuiszorgorganisatie.

De reis resulteerde in een beter inzicht bij betrokkenen van China, het leven daar en de organisatie van zorg en sociaal werk. Daarnaast is er een intentieovereenkomst getekend met het SSWI  en The Hague University of Applied Sciences voor onderzoek naar samenwerking.

Hieronder een korte videocompilatie van de reis:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s