Werkgroep ‘Vanuit dementie bekeken’

Vanaf december 2014 had ik zitting in de werkgroep ‘Vanuit dementie bekeken’. Deze werkgroep was ingesteld op verzoek van staatssecretaris Van Rijn, en had als opdracht: Bied mensen met dementie, hun naasten en andere betrokkenen en belanghebbenden in de samenleving (overheden, bedrijven, sociale en culturele instellingen, verenigingen, buurtbewoners) handvatten die ervoor zorgen dat mensen met dementie volwaardig mee kunnen doen, zonder taboe, schaamte of stigmatisering.

Op 12 december 2015 bood de werkgroep de staatssecretaris haar eindrapport aan, getiteld ‘Op weg naar een dementievriendelijke samenleving‘.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s