Vrijheid en veiligheid

Vrijheid versus veiligheid is een belangrijk dilemma in de zorg voor mensen met dementie. In het voorjaar van 2016 namen Alzheimer Nederland, de Innovatiekring Dementie, en het Landelijk Overleg Cliëntenraden het initiatief tot een project voor het organiseren van dialoogbijeenkomsten over dit onderwerp. De ambitie is om de komende drie jaar 1.000 bijeenkomsten te organiseren. Voor meer informatie zie www.vrijheidenveiligheid.nl.

Op 2 juni 2016 leidde ik een van de eerste dialoogbijeenkomsten op het ministerie van VWS. Staatssecretaris van Rijn was hierbij aanwezig.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s